Layout Leg 4 2017
Nog een paar weken en dan is het zo ver: de afsluitende leg van de Nederlandse Paintball League seizoen 2017. Tijdens dit laatste toernooi wordt bepaald welke teams er vandoor gaan met de prijzen binnen elke divisie. Benieuwd naar de layout waarop gespeeld gaat worden? Lees dan snel verder!

LEES VERDER
Stand Na De Derde Leg
Op 3 september vond de derde leg van het seizoen 2017 plaats. Met nog slechts één leg te gaan in oktober wordt het nu echt spannend wie de titels gaan pakken in de verschillende divisies.

LEES VERDER
Stand Na Leg 2
Op 18 juni vond de tweede leg van het seizoen 2017 plaats. Na een zonnige, maar vooral warme dag is het tijd om de tussenstand bekend te maken.

LEES VERDER
Schedule Leg 2 Online
Zondag 18 juni vindt bij Paintballworld de tweede leg van de NPL plaats. Je kunt het speelschema hier bekijken.

LEES VERDER
Stand Na De Eerste Leg
Afgelopen zondag vond de eerste leg van het seizoen 2017 plaats bij Paintballworld Arnhem. 15 Teams verdeeld in 3 divisies namen het daar tegen elkaar op.

LEES VERDER
Schedule Leg 1 Online
Komende zondag is het zo ver! De Nederlandse Paintball Competitie gaat van start! Het schedule is inmiddels bekend.

LEES VERDER
The Fight Begins!

Nog twee weken en dan start de Nederlandse Paintball Competitie 2017! Hoog tijd dus om de indeling van de divisies bekend te maken.

LEES VERDER
Inschrijving NPL 2017 Geopend!
De data waren al een tijdje bekend, maar nu is het dan echt tijd om ook de inschrijving voor het seizoen 2017 te openen! In dit nieuwsbericht willen wij je graag informeren over de stand van zaken en de plannen voor het nieuwe jaar.

LEES VERDER
Schedule Leg 4

Komend weekend is de laatste leg van de Nederlandse Paintball League en wordt bepaald welke teams in hun Divisie het podium bestormen.

LEES VERDER