Wijziging Data Ivm Marshalls
Afgelopen weekend zijn wij geconfronteerd met opnieuw een planningsprobleem met ons marshalls. Zoals jullie weten maken we gebruik van gekwalificeerde marshalls en die zijn in heel Europa erg gewild. Dit heeft tot gevolg dat we rekening moeten houden met andere leagues.

LEES VERDER
Datum Wijziging
Vanwege een planning probleem bij het inroosteren van de marshalls zijn wij helaas gedwongen om een datum wijziging in te voeren. De tweede leg, welke gepland stond op 13 mei, zal een week eerder plaats vinden.

LEES VERDER
Data 2018 Bekend!

Are you ready for the new season?

Het is inmiddels 2018 en dus hoog tijd om ons voor te bereiden op het nieuwe seizoen van de Nederlandse Paintball Competitie.

LEES VERDER
Layout Leg 4 2017
Nog een paar weken en dan is het zo ver: de afsluitende leg van de Nederlandse Paintball League seizoen 2017. Tijdens dit laatste toernooi wordt bepaald welke teams er vandoor gaan met de prijzen binnen elke divisie. Benieuwd naar de layout waarop gespeeld gaat worden? Lees dan snel verder!

LEES VERDER
Stand Na De Derde Leg
Op 3 september vond de derde leg van het seizoen 2017 plaats. Met nog slechts één leg te gaan in oktober wordt het nu echt spannend wie de titels gaan pakken in de verschillende divisies.

LEES VERDER
Stand Na Leg 2
Op 18 juni vond de tweede leg van het seizoen 2017 plaats. Na een zonnige, maar vooral warme dag is het tijd om de tussenstand bekend te maken.

LEES VERDER
Schedule Leg 2 Online
Zondag 18 juni vindt bij Paintballworld de tweede leg van de NPL plaats. Je kunt het speelschema hier bekijken.

LEES VERDER
Stand Na De Eerste Leg
Afgelopen zondag vond de eerste leg van het seizoen 2017 plaats bij Paintballworld Arnhem. 15 Teams verdeeld in 3 divisies namen het daar tegen elkaar op.

LEES VERDER
Schedule Leg 1 Online
Komende zondag is het zo ver! De Nederlandse Paintball Competitie gaat van start! Het schedule is inmiddels bekend.

LEES VERDER
The Fight Begins!

Nog twee weken en dan start de Nederlandse Paintball Competitie 2017! Hoog tijd dus om de indeling van de divisies bekend te maken.

LEES VERDER